Mer än hälften av alla monterplatser på Vatten Avlopp Kretslopp 21–23 mars 2013 är nu bokade!

  Du som är vill synas på konferensen: Missa inte chansen att ställa ut på VAK i Västerås! Fler än 400 personer kommer att finnas under samma tak under några dagar: miljöinspektörer och andra personer som arbetar inom VA-området, studenter, entreprenörer, konsulter, tillverkare m.fl.


  Hur många bra kontakter kan du knyta? Hur många hinner se dina produkter? Vad är det värt att studenterna – framtidens VA-arbetare – känner till ditt företag redan innan de ger sig ut i arbetslivet?

  Vår ambition är att skapa en bra mötesplats. Med er medverkan blir den ännu bättre! I år ligger föreläsningssalarna på två plan och i direkt anslutning till utställningen (också på två plan). Kaffet serveras i utställningen.

  Arrangemanget genomförs av VA-guiden AB tillsammans med Västerås Stad och MälarEnergi.

  Kontakta mig för information och bokning av monter, Tel 0583-406 74 eller [email protected].
  Läs mer på webben i menyn ”För utställare”.

  Dessa företag har bokat monter