20 november, Gemensamhetsanläggningar för va i praktiken i Göteborg

Nu erbjuder VA-guiden sin uppskattade utbildning om gemensamhetsanläggningar för vatten och avlopp igen. Denna gång i Göteborg den 20 november med stor vikt på va-frågor i vardagen för tjänstepersoner som jobbar med va-planering, tillsyn och va-utbyggnad på kommuner, va-bolag och konsultbolag.

Utbildningen innehåller föredrag från kommuner, jurister och experter. Dagen riktar sig till tjänstepersoner på kommuner och va-bolag som jobbar med va-planering och allmänt va samt konsulter och branschpersoner.

Målet med utbildningen är att sprida kunskaperna och erfarenheter om gemensamhetsanläggningar genom konkreta exempel på hur frågan har hanterats. Dagen innehåller flera kommuncase med fokus på hur man praktiskt jobbar med gemensamhetsanläggningar för va både vid planering, genomförande och i kommunikation med fastighetsägare. Från myndigheter kommer nulägesanalyser ges för vad som händer på området, diskussioner kring förslaget om gemensamhetsanläggningar ifrån utredningen om hållbara vattentjänster och mycket tid för dialog och erfarenhetsutbyte kommer att finnas.

Ett mer detaljerat program kommer inom kort men det går att boka sig till utbildningen redan nu. För anmälan, se längre ned på sidan!


Datum: 20 November 2018
Tid: kl 9.30-16.30 (Kaffe från kl 9.00)
Plats: Kooperativet Pagoden, Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg (länk till karta)
Arrangör: VA-guiden
Pris Early bird (t.o.m. 5 oktober): Medlemmar inom VA-guidens va-planering: 3 900 kr exkl. moms. Ej medlemmar: 4 900 kr exkl. moms.
Efter 5 oktober: Medlemmar inom VA-guidens va-planering: 4 900 kr exkl. moms. Ej medlemmar: 5 900 kr exkl. moms.
Sista anmälningsdag: 5 november eller när kursen är fullbokad. Anmälan är bindande men kan överlåtas.
Frågor om utbildningen: Marie Strand, tfn 018-10 57 01, marie.strand@vaguiden.se


Obs! För att kunna hantera din bokning till utbildningen, behöver vi lagra uppgifter som du lämnat, varav en del är personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i VA-guidens integritetspolicy i sin helhet här.

20/11 2018 Gemensamhetsanläggningar för va i praktiken, i Göteborg
Anmälan är bindande men kan överlåtas.
För- och efternamn
T.ex. VA-ingenjör, miljöinspektör, konsult på namnskylten
Hos oss hittar du oberoende, heltäckande och tillförlitlig information som hjälper dig att hålla dig uppdaterad, öka din kunskap och ta del av andras erfarenheter och dokument.

Faktureringsuppgifter

Var noga med att ange adress dit faktura för utbildning ska skickas.
Gatuadress eller Box
Skickar
DELA