19 november, Juridik och teknik för dagvatten i Tällberg

Är du intresserad av att lära dig mer om vilken lagstiftning som är relevant vid dagvattenrelaterade frågor? Behöver du veta mer om hur funktionen hos olika dagvattenanläggningar och när de är lämpliga att anlägga? Då är VA-guidens utbildning något för dig!

Utbildningen behandlar hur områdets lagstiftning både samverkar och ibland motverkar samt ger kunskap om olika dagvattentekniker och i vilka sammanhang de passar att använda.

Målgrupp är tjänstepersoner på alla kommunala förvaltningar som hanterar dagvattenfrågan; VA, plan, exploatering, fastighet och miljö samt konsulter inom dagvattenområdet. Kursen passar dig som både är ny eller gammal i din roll.

Datum: måndag 19 november 2018
Tid: 08:15–16:30
Plats: Dalecarlia Hotel och Spa, Tällgårdsgattu 21, 793 70 Tällberg (länk till karta)
Avgift:

– Early bird, medlem (t.o.m 31 oktober): 3400 kr, exkl. moms
– Early bird, icke-medlem (t.o.m 31 oktober): 4100 kr, exkl. moms
– Medlem (anmälan fr.o.m. 1 november): 4100 kr, exkl. moms
– Icke-medlem (anmälan fr.o.m. 1 november): 4800 kr, exkl. moms

I kursavgiften ingår fika och lunch. Som deltagare på kursen ges du möjlighet att boka hotellrum på Dalecarlia Hotel och Spa till ett rabatterat pris (895 kr exkl. moms), via e-post: konferens@dalecarlia.se och ange VA-guiden som referens vid bokning. Ange VA-guiden som referens vid bokning.

Järnvägsstationen ligger 2,2 km från Dalecarlia Hotel & Spa. För transport till och från stationen, ring hotellet och förboka, 0247-891 00. Pris per person 100 kr enkel resa, betalas på hotellet.

Sista anmälningsdag: 12 november 2018
Arrangör: VA-guiden AB i samarbete med Leksands kommun
Frågor om kursen: Vilhelm Feltelius, vilhelm.feltelius@vaguiden.se, 018-10 57 03

Ladda ner kursprogram (pdf)

 

Obs! För att kunna hantera din bokning till utbildningen, behöver vi lagra uppgifter som du lämnat, varav en del är personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i VA-guidens integritetspolicy i sin helhet här.

19/11 2018 Juridik och teknik för dagvatten i Tällberg
Anmälan är bindande men kan överlåtas.
För- och efternamn
T.ex. VA-ingenjör, miljöinspektör, konsult
Hos oss hittar du oberoende, heltäckande och tillförlitlig information som hjälper dig att hålla dig uppdaterad, öka din kunskap och ta del av andras erfarenheter och dokument.

Faktureringsuppgifter

Var noga med att ange adress dit faktura för utbildning ska skickas.
Gatuadress eller Box
Skickar

Se alla VA-guidens utbildningar

DELA