13 augusti är sista dagen för early bird-pris på kursen Juridik och teknik för små avlopp!

Måndag 13 augusti är sista chansen att få rabatterat pris på tvådagarskursen Juridik och teknik för små avlopp, 3-4 okt i Umeå. Hinner du inte boka till early-bird-pris? Lugn, anmälan är fortfarande öppen till 3:e september.

Utbildningen ger en grundläggande genomgång av juridik och teknik samt fördjupning inom området små avlopp. Vårt mål med kursen är att du ska bli bättre på att granska ansökningar, göra säkrare bedömningar vid tillsyn och ställa rättssäkra krav. Utbildningen är anpassad för kommunala miljöinspektörer som arbetar med små avlopp men även andra aktörer är välkomna att delta. Det blir två fullspäckade dagar med våra mycket erfarna och kompetenta föreläsare:

Jurist med en doktorexamen i miljörätt
Ekolagen Miljöjuridik i Uppsala AB
Miljövetare
Kungälvs kommun samt Din VA-konsult
Biogeovetare med teknisk licenciatexamen i tillämpad ekologi
WRS AB

Läs mer om kursen och om hur du anmäler dig här!

Hoppas vi syns i Umeå!

DELA