Passa på att anmäla dig till slutkonferensen för projektet MACRO den 27 november

Den 27 november är det dags för slutkonferens för det Vinnovafinasierade projektet MACRO-MAt i Cirkulära RObusta system. Passa på att anmäla dig till en fullspäckad dag kring innovation kopplat till sorterande system för organiska restprodukter. 

Dagen kommer bjuda på intressanta föreläsningar, resultat, och erfarenheter från MACRO-projekts alla aktiviteter. Lär dig om kopplingen mellan cirkulär ekonomi och framtidens avloppssystem och ta del av de lärdomar Knivsta, Västerås, Helsingborg och Stockholm gjort under projektet, följt av input från två större, liknande projekt Hamburg och Amsterdam. Seminariet avslutas med en dialog där inbjudna politiker diskuterar framtidens avloppssystem.

Fullständigt program och anmälan hittar du här eller på www.macrosystem.se