Vatten Avlopp Kretslopp 2019 – nu är anmälan öppen

Klicka på bilden och få programmet i pdf

Nu är anmälan för Vatten Avlopp Kretslopp 2019 öppen. Den årliga mötesplatsen för alla som arbetar med dagvatten, va-planering och små avlopp. 

Knyt kontakter, få inspiration, ta del av det senaste och växla erfarenheter inom små avlopp, dagvatten och va-planering. Lyssna på föreläsare och experter från bland annat HaV, SGU, MSB, SMHI, Naturvårdsverket, Länsstyrelsen Halland, Halmstads kommun, Svenskt Vatten, KTH och många flera.

Vi utlovar en spännande och givande konferens den 13-14 mars på Hotel Tylösand i Halmstad. Kolla in vårt fullspäckade program med olika expertföredrag och boka dig till konferensen.

Nytt för i år är att vi smygstartar Vatten Avlopp Kretslopp 2019 med en Förkonferens den 12 mars i centrala Halmstad. Förkonferensen bjuder bland annat på nätverksträffar för små avlopp och va-planering, guidad busstur med dagvattenfokus m.m.

Boende bokar du själv men väljer du att bo på Hotel Tylösand ingår både spa och gym. Läs mer på konferensens hemsida.

Till programmet

Till anmälan

Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden får 10% rabatt på konferensavgiften. Anmäler du dig senast 25 januari får du ytterligare 10% rabatt. Sista dag för anmälan är den 27 februari.

Hjärtligt välkomna till Vatten Avlopp Kretslopp 2019!