Entreprenörslistor från alla kommuner – nu med utskriftsfunktion

På avloppsguiden.se finns listor över avloppsentreprenörer från så gott som alla kommuner i hela Sverige. Nu finns även en utskriftsfunktion så att du snabbt kan få en bra utskrift av listan.

Entreprenörerna betalar en årsavgift för att synas på Avloppsguiden. En fördel med det är att du kan lita på att alla som står med på listan är aktiva inom små avlopps-området. Entreprenörerna väljer vilka kommuner de vill synas i och kan därmed annonsera i flera kommuner.

De entreprenörer som gått en kvalificerad utbildning inom små avlopp och fått kursdiplom märks ut i listan. De utbildningar som listas på Avloppsguiden måste motsvara vissa grundkrav. För närvarande visar vi diplomeringar från Maskinentreprenörerna (ME), FANN VA-teknik AB och Baga Water Technology AB.

Alla företagsnamn i listorna går att klicka på för att få kontaktuppgifter. Företagsnamnen i blått har dessutom mer information om företaget.

Se vilka entreprenörer som annonserar i din kommun

Skriv kommunnamnet i sökrutan och tryck enter. Utskriftsfunktionen finns längst ner under entreprenörslistan.

DELA