Platsannons: Ecoloop söker en utåtriktad och driven VA-utredare

Har du en gedigen utbildning inom VA-teknik eller samhällsbyggnad och god vana av konsultarbete? Vill du initiera, leda och genomföra utredningar inom VA, vara ansvarig för Ecoloops portfölj Vattentjänster och samordna aktiviteter med, kunder och samarbetsparter? Ecoloop söker nu en erfaren VA-utredare.

Sista ansökningsdag: 2019-02-24


Vi söker dig som vill initiera, leda och genomföra utredningar inom VA, t ex dagvatten, dricksvatten eller avloppsutredningar. Du ingår i ett team med personer som arbetar med VA- och resurshushållningsfrågor och nära Ecoloops övriga experter. Du kommer också leda vår portfölj Vattentjänster och samordna våra aktiviteter med, kunder och samarbetsparter. Du vill göra skillnad och har ett genuint intresse av att bidra till en bättre resurshantering i samhället.

Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete där du till stora delar själv styr fokus för dina uppdrag. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med spetskompetens inom många sakområden. Ecoloop har ett gott rykte på marknaden, är professionella samtidigt som vi står för nytänkande. Våra anställningsvillkor är konkurrenskraftiga och det finns möjlighet till delägarskap. En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler med god stämning utlovas också.

Du själv har en gedigen utbildning inom VA-teknik eller samhällsbyggnad och god vana av konsultarbete. Din utbildningsinriktning kan t.ex. vara samhällsplanering, organisation och ekonomi, VA-ingenjör eller liknande.

Om du arbetat i kommunalt bolag eller förvaltning är det meriterande liksom erfarenhet av VA-planering och VA-utredningar, dricksvatten- och avloppsteknik eller ekonomi och taxefrågor.

Som person har du en genuin vilja att skapa nytta, projektutveckla och göra affärer. Du rör dig hemtamt bland beslutsfattare inom näringsliv och kommun. Som person är du drivande och entusiasmerande, samtidigt som du är en lagspelare.


För ytterligare information om tjänsten, ring:
Peter Ternebring på Confidera Urval, 070-639 88 89 eller
Bo Svedberg, VD Ecoloop, 073-030 04 10.

Ansökan skickar du in senast 24 februari 2019 till:
rekrytering@confideraurval.se märkt ”VA-planerare” – Ecoloop”


Läs mer:
om tjänsten hos Ecoloop
annonsen i sin helhet

DELA