10 maj, Nätverksträff för små avlopp i kretslopp i Kvicksund, Eskilstuna

Om nätverksträffen: Vi har fyllt en heldag med föredrag, diskussioner samt spännande studiebesök för alla som är intresserade av små avlopp, källsorterade fraktioner och kretslopp. Alla är välkomna både handläggare för avfall, små avlopp, representanter från va-bolag eller kommunens tekniska förvaltning, avfalls- och avloppsingenjörer, va-strateger, va-rådgivare, miljöinspektörer till teknikleverantörer och politiker!

Dagen har fokus på system för källsortering av avloppsfraktioner och återföring av näringsämnen till jordbruket. Vi träffas på Tegelvikens skola i Kvicksund, Eskilstuna på förmiddagen för olika föredrag och diskussioner med erfarenhetsutbyte där vi bland annat diskuterar frågor som kommuners olika latrinhantering. Eftermiddagen viks åt studiebesök, dels för en rundvisning av Tegelvikens skolas vakuumtoalettsystem och dels med ett studiebesök till Sörby Gård och den våtkomposteringsanläggning som funnits sedan 1998.

Inbjudan och fullständigt program för dagen!

Datum: Fredagen den 10:e maj 2019
Tid: kl 9.00-15.30, kaffe serveras från kl 8.30
Plats: Tegelvikens skola i Kvicksund, strax utanför Eskilstuna.
Tåg går till Kvicksunds station och det är ca 15-20 min promenad till Tegelvikens skola, adress Sundbyviksvägen 2, 635 31 Kvicksund. Länk till karta.

OBS! Dagen avslutas med studiebesök vid Sörby gård och transport till Eskilstuna tågstation erbjuds efter studiebesöket (inte tillbaka till Kvicksund).

Anmälan: se formulär nedan, sista anmälningsdag är 2 maj 2019. Anmälan är bindande men kan överlåtas
Kostnad:
Max 1 500 kr, ex. moms. Priset regleras av antalet deltagare och kostnader
Frågor? Marie Strand, 018-10 57 01, marie.strand@vaguiden.se
Arrangör: VA-guiden i samarbete med Avfall Sveriges slamnätverk och Eskilstuna kommun

VARMT VÄLKOMNA!


Anmälan
Obs! För att kunna hantera din bokning till utbildningen, behöver vi lagra uppgifter som du lämnat, varav en del är personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i VA-guidens integritetspolicy i sin helhet här.

Anmälan

Anmäl dig senast 2019-05-02. Anmälan är bindande men kan överlåtas.

10/5 2019 Nätverksträff Kretsloppsnätverket i Kvicksund, Eskilstuna
Anmälan är bindande men kan överlåtas. Lunch och fika ingår. Priser anges exklusive moms.
För- och efternamn
T.ex. Miljöinspektör, konsult etc
Hos oss hittar du oberoende, heltäckande och tillförlitlig information som hjälper dig att hålla dig uppdaterad, öka din kunskap och ta del av andras erfarenheter och dokument.

Faktureringsuppgifter

Var noga med att ange adress dit faktura för utbildning ska skickas.
Gatuadress eller Box
Skickar
DELA

2 kommentarer