Redaktören rekommenderar #3 dagvatten: VA-podden

Under våren 2019 spelades de första avsnitten av VA-guidens podcast in. Podden, som vi valt att kalla för VA-podden är också vad du hittar i den tredje delen av inläggsserien Redaktören rekommenderar.

Tanken med inläggsserien Redaktören rekommenderar är att lyfta fram publicerade inlägg från det gångna året som vi tror kan bidra med lite exta kunskap och inspiration under de varma sommardagar då du sliter inne på kontoret.

Målet: Belysa viktiga och aktuella va-frågor

Det finns säkerligen flera tusen olika podcasts där ute Dock inte tillräckligt många med ett vatten- och avloppstema, tänkte vi och skapade därför vår egen podcast, VA-podden. Tanken och målsättningen med podden är att belysa viktiga och aktuella frågor inom dagvatten, va-planering och små avlopp, genom att bjuda in intressanta och kunniga människor för samtal.

Under våren hann vi med att spela in totalt fyra avsnitt. Tre av dessa har ett dagvattentema medan det fjärde är ett specialavsnitt där vi passade på att intervjua vår avgående VD Mattias Mattsson om sina erfarenheter från VA-guiden. Du hittar avsnitten genom länkarna nedan.

VA-podden #1 Jonas Christensen och dagvattenjuridik
VA-podden #2 Matthias Borris och dagvattenkvalitetsmodeller
VA-podden #3 Dagvattendammar med Jonas Andersson
VA-podden #4 Mattias Mattsson om VA-guiden

Håll utkik för nya avsnitt i augusti/september.


Relaterat

Redaktören rekommenderar #1 dagvatten: Sök och du skall finna
Redaktören rekommenderar #2 dagvatten: Behovet av en förändrad dagvattenlagstiftning