27 maj, Nätverksträff för små avlopp i kretslopp – digital träff

Välkommen att boka dig till vårens digitala nätverksträff för små avlopp i kretslopp eller Kretsloppsnätverket som det också kallas. Träffen bjuder på en förmiddag med bland annat föredrag, diskussioner och digitalt studiebesök på Knivsta kommuns nya kretsloppsanläggning. 

Träffen är till för alla er som är intresserade av små avlopp, källsorterade fraktioner, slam och kretslopp. Ni är alla välkomna, alltifrån handläggare för avfall, miljöinspektörer, representanter från VA-bolag eller kommunens tekniska förvaltning, avfallsstrateger, avfallsingenjörer, VA-rådgivare, till teknikleverantörer och politiker.

Vi träffas på webben för intressanta föredrag och diskussioner med erfarenhetsutbyte och vad vore en nätverksträff utan ett studiebesök? I det digitala studiebesöket besöker vi den nyss färdigställda kretsloppsanläggningen i Knivsta kommun som snart ska tas i drift med chansen att ställa frågor till ansvariga efter besöket.

Till inbjudan och utförligt program

Ur programmet:

 • Inledning och välkommen hälsar VA-guiden
 • På gång i kretsloppvärlden – Marie Strand, VA-guiden
 • Aktuella frågor – Jenny Westin, Avfall Sverige
 • Näringsåtervinning ur sorterande system i Norra Djurgårdsstaden Sebastian Gisle, Karlstad universitet
 • Urintorkning och därför är kväve viktigt – Annika Nordin, SLU
 • Diskussioner och erfarenhetsutbyte kring prioriterade frågor – Vi diskutera era frågor som rör slam, små avlopp och kretslopp – Skicka gärna in dina frågor som du vill diskutera på nätverksträffen via anmälningsformuläret.
 • Digitalt studiebesök – En rundvandring vid Knivsta kommuns nya kretsloppsanläggning samt efterföljande ”frågestund live” medTomas Colm, avfallschef, Knivsta kommun och Anders Magnusson, Nitoves Konsulterna

Datum: Torsdag 27 maj 2021
Tid: kl 9.00-12.00 (kl 8.45 inloggning för deltagare och kontroll av teknik)
Plats: En möteslänk till träffen kommer att skickas ut till alla deltagare efter sista anmälningsdatum.
Pris: 500 kr/deltagare (exkl. moms)
Anmälan: Anmälan gör du nedan senast 2021-05-25. (Anmälan är bindande men kan överlåtas)
Frågor? Marie Strand, 018-10 57 01, marie.strand@vaguiden.se eller Jenny Westin, 040-35 66 15, jenny.westin@avfallsverige.se
Arrangör: VA-guiden i samarbete med Avfall Sveriges slamnätverk

VARMT VÄLKOMNA!


Boka en plats

Obs! Läs mer om bokningsvillkoren för utbildningen och hur vi behandlar dina personuppgifter under anmälningsformuläret.

27/5 2021 Digital Nätverksträff Kretsloppsnätverket
Anmälan är bindande men kan överlåtas. Pris anges exklusive moms.
För- och efternamn
T.ex. Miljöinspektör, konsult etc
Hos oss hittar du oberoende, heltäckande och tillförlitlig information som hjälper dig att hålla dig uppdaterad, öka din kunskap och ta del av andras erfarenheter och dokument.

Faktureringsuppgifter

Var noga med att ange adress dit faktura för utbildning ska skickas.
Gatuadress eller Box
Skickar

VA-guidens integritetspolicy och bokningsvillkor

 • För att kunna hantera din anmälan till utbildningen, behöver vi lagra uppgifter som du lämnat, varav en del är personuppgifter. Vi värnar om din integritet och samlar dock inte in fler uppgifter än vi behöver och uppgifterna hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). VA-guidens integritetspolicy.
 • Vi avser att göra en deltagarlista vilket innebär att din e-postadress delas med övriga deltagare. Hör av dig om du inte vill dela din e-postadress.
 • Anmälan är bindande men kan överlåtas.
 • Vi förbehåller oss sig rätten att ställa in kursen vid för få deltagare.
 • Om föreläsare insjuknar och vi inte kan ersätta med lämplig vikarie vid utbildningstillfället kommer utbildningen att ställas in men erbjudas vid ett annat tillfälle.
 • Vi ansvarar ej heller för de fall då utbildningen hindras direkt eller indirekt genom t.ex. myndighets åtgärd, naturkatastrof, krig, strejk, blockad lockout eller annan liknande omständighet som står utanför vår kontroll.

2 kommentarer