Entreprenörslistor från alla kommuner

I vårt entreprenörsregister på avloppsguiden.se finns 516 gräventreprenörer i så gott som alla kommuner. Använd gärna dessa listor i din kontakt med husägare.

Vi vet att många miljökontor har egna listor över gräventreprenörer. Skicka gärna er lista om ni har en till oss på VA-guiden så kan vi förbättra vår tjänst!

Alla entreprenörer i vårt register deltar genom att betala en årsavgift för att synas. På så sätt kan du vara säker på att företaget är aktivt i små avlopps-branschen. Entreprenörerna väljer vilka kommuner de vill synas i och kan alltså annonsera i flera kommuner.

De entreprenörer som gått en kvalificerad utbildning inom små avlopp och fått kursdiplom märks ut i listan. De utbildningar som listas på Avloppsguiden måste motsvara vissa grundkrav. För närvarande visar vi diplomeringar från Maskinentreprenörerna (ME), FANN VA-teknik, Kingspan BAGA, 4evergreen och Uponor.

Alla företagsnamn i listorna går att klicka på för att få kontaktuppgifter. Företagsnamnen i blått har dessutom mer information om företaget.

För att skriva ut en lista över alla entreprenörer i en kommun, klicka på skriv-ut-knappen längst ner på den aktuella sidan.

Se vilka entreprenörer som annonserar i din kommun