Digitaliseringens möjligheter inom slamhantering – Nätverksträff den 7 december

Den 7 december planerar Avfall Sverige i samarbete med VA-guiden att hålla nästa nätverksträff i slamnätverket. Även denna gång blir det digital träff. Då passar det ju väldigt bra att ha tema om digitaliseringens möjligheter inom slamhantering! Vi tar gärna emot förslag på programpunkter inom detta tema.

Det kan handla om kundanpassade digitala lösningar, såsom mina sidor och sms-avisering. Avvikelserapportering från entreprenör. Hur myndigheterna arbetar med digitaliseringsfrågor etc. Du kanske har något spännande att dela med dig av? Återkom gärna med förslag på programpunkter.

Tips på programpunkter eller frågeställningar att ta upp?

Har du tips på programpunkter, frågeställningar eller föreläsare som du vill höra på nätverksträffen, tveka inte att maila dina förslag till Jenny Westin på Avfall Sverige.

Glöm inte att spara datumet 7 december i din möteskalender så återkommer vi med mer information om träffen framöver!


Relaterat

Nätverksträff Små avlopp i kretslopp 27 maj 2021 – referat

Referat digital slamnätverksträff 4 juni 2020