Sista chansen att anmäla dig till utbildningen om dagvattentillsyn 27-28 oktober

Snart stänger anmälan till VA-guidens utbildning dagvatten med tillsynsinriktning. Passa på att lära dig mer om dagvattenjuridik och -teknik med extra fokus på tillsyn.

Under de två utbildningsdagarna går vi igenom hela processen, från tidig planering enligt PBL till tillsyn av anläggningar enligt miljöbalken samt viktiga delar av lagen om allmänna vattentjänster. Under kursen diskuteras även olika renings- och avledningstekniker och vad man bör tänka på vid tillsyn av dagvattenanläggningar i fält. Föreläser gör vår populära duo Jonas Andersson, seniorkonsult WRS, och Jonas Christensen, jurist vid Ekolagen Miljöjuridik.

Så här säger några tidigare deltagare om utbildningens innehåll:

”Utbildningen hade en väldig bra balans av teoretisk och praktisk information. Mycket bra information och gav en helhetsöversikt på ämnet.”

 

”För mig var den väldigt passande eftersom den tog upp frågor jag kommer ha nytta av vid dagvattentillsyn. Tycker att upplägget var bra och lämpligt, då den omfattade mycket med tekniska lösningar, juridik, PBL, kommunens ansvar m.m.”

 

”Intressant hela vägen. Fungerade bra även för mig som är helt ny i arbetet med dagvatten.”

Sista anmälningsdag är fredag 22 oktober. Läs mer om utbildningen och anmäl dig här: till utbildningen