VA-guiden söker redaktör med inriktning små avlopp och enskilt dricksvatten

Hus i skärgårdsmiljö

Brinner du för att förmedla kunskap? Vi söker dig som delar vår passion för vatten och näring i hållbara kretslopp. Tillsammans med oss har du chansen att utveckla VA-guidens innehåll om små avlopp och dricksvatten. 

I rollen som en av VA-guidens redaktörer arbetar du för att skapa goda kontakter och relationer med VA-Sverige och bevakar utvecklingen inom områdena små avlopp och enskilt dricksvatten.

Du publicerar artiklar och informationsmaterial via vår hemsida vaguiden.se och våra medlemsbrev. I våra utbildningar stöttar du som möjlig föreläsare och arrangör. Du har även möjlighet att utveckla VA-guidens tjänster genom att delta i olika utvecklingsprojekt.

Hos oss får du frihet att vara kreativ, både genom att skapa innehåll i olika medier och att vara med och påverka företagets utveckling. Du får också möjlighet att fördjupa dig inom alla våra ämnesområden.

Vi söker dig som:

  • arbetar med små avlopp och/eller enskilt dricksvatten
  • tycker om att formulera dig i text och bild
  • har en relevant universitetsexamen
  • har ett stort intresse för VA-frågor

Erfarenhet av arbete med VA-planering, dagvatten, VA och kretslopp och detaljplaner är meriterande.

Vi som jobbar på VA-guiden är måna om varandra och ser till att ha roligt på jobbet, med gemensamma aktiviteter och generösa friskvårdsmöjligheter. Placeringen är VA-guidens kontor i Uppsala, med möjlighet att arbeta från andra orter. Omfattningen av tjänsten är heltid, tillsvidareanställning.

Ansök snarast

Sista ansökningsdatum: 2022-01-24. Intervjuer sker löpande.
Skicka CV och personligt brev till: maja.englund@vaguiden.se
För frågor om tjänsten, kontakta: VD Maja Englund, 018-10 57 06

Välkommen med din ansökan!

Om VA-guiden

VA-guiden är en informationstjänst som gör vardagen enklare för de tjänstemän som arbetar med områdena dagvatten, VA-planering och små avlopp. Vi är idag nio anställda. Våra redaktörer sitter i Uppsala och våra säljare och administratörer för medlemservice i Skyllberg, Askersunds kommun.

Vi har idag mer än 230 kommuner och hundratals företag/organisationer som medlemmar. Tillsammans arrangerar vi utbildningar och konferensen Vatten Avlopp Kretslopp. Vi driver även avloppsguiden.se, en kunskapsbank om små avlopp för husägare. Vi jobbar för att våra informationstjänster ska vara oberoende, heltäckande och tillförlitliga.

Sex personer på VA-guiden står i snön och håller upp blåa VA-guiden paraplyer
Några av dina blivande kollegor på VA-guiden.