Önskemål om innehåll och föreläsare till VAK 2023 i Helsingborg

Vem vill du ska föreläsa och vilka frågor tycker du ska vara i fokus på VAK 2023? Var med och påverka innehållet till 2023-års konferens.

Den 15-16 mars 2023 är det så äntligen dags för att fysiskt träffas på konferensen Vatten Avlopp Kretslopp i Helsingborg. Konferensen är den årliga mötesplatsen för tjänstemän, konsulter och branschexperter som vill uppdatera sig och få inspiration för arbetet med små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Vi har så smått påbörjat arbetet med programmet och efter sommaren är det fullt programbyggande som gäller. Vi försöker alltid anpassa vårt program efter vad ni vill veta mer om. Har du redan nu förslag på föreläsare eller intressanta samtalsämnen som du tror kan bidra till en bättre konferens? Fyll gärna i formuläret nedan i så fall! Senaste datum för att lämna ditt bidrag är 7:e oktober.

Har du även tankar och idéer på aktiviteter till vår fina utställning med produkter och tjänster inom små avlopp och dagvatten så får du gärna kontakta vår utställningsansvarige: elin.jansson@vaguiden.se

Med vänlig hälsning

Program- och utställningsgruppen för Vatten Avlopp Kretslopp 2023

Ämnen och frågor till VAK-program 2023