Utställningen – bokningen öppnar i slutet av september

Planeringen för konferensens utställning är i gång för fullt och vi håller på att finslipa alla detaljer. Vi få återigen en fysisk utställning på VAK och vi satsar på ett brett utbud med produkter och tjänster inom små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Utställningen kommer vara fördelad på två plan i lokalerna på Clarion Hotel & Congress Sea U i direkt anslutning till seminariesalarna. Fikat kommer som vanligt att serveras i utställningen och det planeras både för temapromenader, årets monter men även andra aktiviteter.

Vi kommer att öppna monterbokningen i slutet av september. Mer information om detta kommer efter sommaren.

Har du frågor om utställningen redan nu går det bra att kontakta vår utställningsansvarige, elin.jansson@vaguiden.se