15-16 mars 2023, Vatten Avlopp Kretslopp, konferens i Helsingborg

Välkommen till den årliga mötesplatsen Vatten Avlopp Kretslopp, en nationell konferens arrangerad av VA-guiden. Anmälan till Vatten Avlopp Kretslopp 2023 är öppen och vi bjuder på ett spännande och fullmatat konferensprogram. Vi ses väl i Helsingborg 15–16 mars?

VA-guiden hälsar dig varmt välkommen till vackra Helsingborg för, vad vi hoppas ska bli, de bästa konferensdagarna under 2023! Passa på att träffa tjänstemän, VA-konsulter, produkttillverkare och andra kollegor i branschen för att knyta kontakter, få inspiration och ta del av de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. Sista dagen att boka sig till konferensen är fredag 3 mars.

Konferensprogrammet

Du väljer mellan 45 olika föredrag och intressanta programpunkter, med fler än 60 föreläsare från över 30 olika organisationer.

Vi startar de två konferensdagarna med gemensamma föreläsningar, följt av parallella seminarier med olika VA-fokus. Föreläsningarna varvas med mingel och aktiviteter i utställningen.

Medlemsrabatt

Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden har 20% rabatt på biljettpriset.

Stor utställning med produkter och tjänster

Konferensens utställning med produkter och tjänster inom små avlopp och dagvatten och VA-planering är tillbaka igen. Bland utställarna hittar man alltifrån tillverkare, konsulter till olika branschexperter.

Mer information

Till sidan för konferensprogram

Till sidan för deltagarbokning

Till sidan med företag bokade i utställningen

Läs mer om: Vatten Avlopp Kretslopp 2023

Hoppas vi ses!