15-16 mars 2023, Vatten Avlopp Kretslopp, konferens i Helsingborg

Välkommen till den årliga mötesplatsen Vatten Avlopp Kretslopp, en nationell konferens arrangerad av VA-guiden. Konferensen består av två konferensdagar fyllda till brädden med aktuella frågor inom Vatten Avlopp Kretslopp.

Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. Konferensen består av två dagar med aktuella VA-frågor i ett omfattande och intressant program inom våra tre ämnesområden små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Konferensens utställning med produkter och tjänster inom små avlopp och dagvatten och VA-planering är tillbaka igen. Bland utställarna hittar man alltifrån tillverkare, konsulter till olika branschexperter. Är du intresserad av att vara utställare på konferensen? Monterbokningen är öppen och du hittar mer information om utställningen och bokningen här.

Deltagarbokningen öppnar i december!

Läs mer om: Vatten Avlopp Kretslopp 2023

Hoppas vi ses!