Nu kan du boka monter till VAK 2023

Nu är monterbokningen till Vatten Avlopp Kretslopp 2023 öppen. Konferensen kommer att hållas den 15-16 mars 2023 på trevliga Clarion Hotel & Congress Sea U mitt i centrala i Helsingborg.

Utställningen är fördelad i två våningsplan och består av 37 st monterplatser. Du kan välja mellan två olika monterstorlekar 2×2 meter och 3×2 meter.

Fem snabba tips för en lyckad monterbokning

  1. Kolla igenom sidan med information till utställare så du vet vad som gäller. Läs noga på vilka begränsande mått som finns för gods som ska till montrarna på respektive våningsplan. Större gods hänvisas till plan 1.
  2. Titta igenom planskisser, fotografier och film över utställnings- och konferensområdet. Det underlättar och du kan välja monter med omsorg.
  3. När du har gått igenom all information om utställningen då är det dags att boka monter. Bokningslänk hittar du på informationssidorna. I år har utställningen lite färre platser så skynda att säkra din plats.
  4. Behöver du använda lastkajen för in- och utflytt av gods ska det anges i bokningsformuläret.
  5. Glöm inte heller att boka boende. Vi har rabatterat pris på flera hotell. Läs mer

P.s. Deltagarbokningen och bokningen för monterpersonal öppnar i december!

Har du frågor om utställningen och monterbokningen?

Kontakta i första hand vår ansvarige för utställningen, Elin Jansson. Se fler kontaktpersoner under konferensens kontaktsida.

Hoppas vi ses i Helsingborg!