Boka dig senast 30 november till slutseminarium MACRO 3 den 8 december i Stockholm

Onsdag den 30 november är sista dagen att anmäla dig till slutseminariet för MACRO 3. Seminariet kommer att hållas på plats i Stockholm på Piperska muren den 8 december. Hela dagen har fokus på källsorterade system och resultaten från projektet.  

Missa inte att anmäla dig till slutseminariet för MACRO 3. Ta del av intressanta föreläsningar, resultat och erfarenheter från projektets alla aktiviteter. Kom och träffa kollegor och experter inom cirkulära källsorterande system. Vi bjuder på inspirerande exempel, lösningar och framtidsspaningar.

Seminariet är öppet för alla intresserade av cirkulära källsorterande system för staden. Du deltar till självkostnadspris.

Läs mer och anmäl dig här!

Välkommen att boka dig!