Anmälan till VAK 2023 har öppnat!

Nu har vi öppnat anmälan till Vatten Avlopp Kretslopp 2023 och lanserat det spännande och fullmatade konferensprogrammet. Vi ses väl i Helsingborg 15–16 mars?

VA-guiden hälsar dig varmt välkommen till vackra Helsingborg för, vad vi hoppas ska bli, de bästa konferensdagarna under 2023! Passa på att träffa tjänstemän, VA-konsulter, produkttillverkare och andra kollegor i branschen för att knyta kontakter, få inspiration och ta del av de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Konferensprogrammet

Du väljer mellan 45 olika föredrag och intressanta programpunkter, med fler än 60 föreläsare från över 30 olika organisationer.

Vi startar de två konferensdagarna med gemensamma föreläsningar, följt av parallella seminarier med olika VA-fokus. Föreläsningarna varvas med mingel och aktiviteter i utställningen.

Early bird och medlemsrabatt

Bokar du din plats på konferensen tidigt får du early bird-rabatt på biljettpriset. Dessutom har medlemmar och annonsörer hos VA-guiden ytterligare 20% rabatt. Early bird-priser gäller t.o.m. 20 januari. Du har även möjlighet att få fakturan under 2022 om du bokar din plats senast under vecka 50.

Stor utställning med produkter och tjänster

Konferensens utställning med produkter och tjänster inom små avlopp och dagvatten och VA-planering är tillbaka igen. Bland utställarna hittar man alltifrån tillverkare, konsulter till olika branschexperter. Är du intresserad av att vara utställare på konferensen? Det finns fortfarande några montrar kvar.

Mer information

Till utställning och monterbokning

Till sidan för konferensprogram

Till sidan för deltagarbokning

Läs mer om: Vatten Avlopp Kretslopp 2023