Julhälsning från VA-guiden

Vi på VA-guiden önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Under ledigheterna har vi begränsade öppettider och stängd telefonväxel fram till 9 januari.

Ett händelserikt 2022 för VA-guiden går mot sitt slut. Under året har vi bland annat hunnit genomföra en digital VAK-konferens, ett flertal utbildningar och publicerat en stor mängd redaktionellt material på vår hemsida, däribland mer än 60 expertsvar på frågor från våra medlemmar.

Det vi är mest glada över är att fler valt att bli medlem i VA-guiden, vilket förhoppningsvis är tecken på att vi är med och bidrar till en enklare VArdag. Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år tillsammans med er!

VA-guidens julgåva går i år till WaterAid. Med denna gåva vill vi bidra till att fler människor i världen får rent vatten, tillgång till toalett och möjlighet att tvätta
händerna!

God Jul och Gott Nytt År!