VA-guiden söker redaktör med inriktning VA-planering

Hus i skärgårdsmiljö

Brinner du för att förmedla kunskap? Tillsammans med oss har du chansen att utveckla VA-guidens innehåll om VA-planering och vara en del av projektledningen till vår konferens Vatten Avlopp Kretslopp.

I rollen som en av VA-guidens redaktörer arbetar du för att skapa goda kontakter och relationer med VA-Sverige och bevakar utvecklingen inom området VA-planering. Det finns även möjlighet att vara en del av projektledningen till vår konferens Vatten Avlopp Kretslopp.

Du publicerar artiklar och informationsmaterial via vår hemsida vaguiden.se och våra medlemsbrev. I våra utbildningar och på vår konferens stöttar du som möjlig föreläsare och arrangör. Du har även möjlighet att utveckla VA-guidens tjänster genom att delta i olika utvecklingsprojekt. Tjänsten innebär både självständigt arbete och arbete tillsammans med redaktörer inom främst VA-planering men även inom dagvatten och små avlopp.

Hos oss får du frihet att vara kreativ, både genom att skapa innehåll i olika medier och att vara med och påverka företagets utveckling. Du får också möjlighet att fördjupa dig inom alla våra ämnesområden.

Vi söker dig som:

  • arbetar med VA-planering och ev projektledning
  • tycker om att formulera dig i text och bild
  • har en relevant universitetsexamen
  • har ett stort intresse för VA-frågor

Arbete med vattenfrågor inom samhällsplanering, kretsloppsfrågor och detaljplaner är också meriterande.

Vi som jobbar på VA-guiden är måna om varandra och ser till att ha roligt på jobbet, med gemensamma aktiviteter och generösa friskvårdsmöjligheter. Placeringen är VA-guidens kontor i Uppsala eller Skyllberg. Tjänsten är helt ny och omfattningen av tjänsten är heltid, tillsvidareanställning.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2023-04-30. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Skicka CV och personligt brev till: maja.englund@vaguiden.se
För frågor om tjänsten, kontakta: VD Maja Englund, 018-10 57 06

Välkommen med din ansökan!

Om VA-guiden

VA-guiden är en informationstjänst som gör vardagen enklare för de tjänstemän som arbetar med områdena dagvatten, VA-planering och små avlopp. Vi är idag tio anställda. Våra redaktörer sitter i Uppsala och våra säljare och administratörer i Skyllberg, Askersunds kommun.

Vi har idag mer än 230 kommuner och hundratals företag/organisationer som medlemmar och annonsörer. Tillsammans arrangerar vi utbildningar och den årliga mötesplatsen, konferensen Vatten Avlopp Kretslopp.