19 oktober, Erfarenheter från nödvattenplanering – webbinarium

Välkommen att boka dig till VA-guidens webbinarium om nödvattenplanering den 19 oktober 2023. Du får exempel på hur man tagit fram en nödvattenplan i en mindre kommun och erfarenheter från en nödvattenövning med utkörning av nödvatten i Örebro kommun. Webbinariet är kostnadsfritt för VA-planeringsmedlemmar i VA-guiden.

Under detta webbinarium får vi ta del av erfarenheter från nödvattenplanering i två olika exempel. Dels får vi höra miljökonsult Ebba af Petersens från WRS berätta om hur de som konsulter har arbetat med att hjälpa en mindre kommun med att ta fram en nödvattenplan. Hur har processen sett ut och vilka frågor har varit viktigast att ta hänsyn till?

Det andra exemplet kommer från Örebro kommun. Vi får höra Jenny Johrin verksamhetschef för Vatten och avlopp dela med sig av kommunens arbete med nödvattenplanering och deras erfarenheter från en nödvattenövning där distrubitionsplanen för nödvatten testades i praktiken. Vi får ta del av vad som fungerade bra och vad som var mindre bra och som behöver korrigeras.

Föreläsare

Konsult spillvatten, kretslopp, nödvatten m.m.
WRS
Verksamhetschef för Vatten och avlopp
Örebro kommun

Varmt välkommen!

Praktisk information

Datum: torsdag 19 oktober 2023
Tid: kl 10.00-11.00
Arrangör: VA-guiden
Plats: Digitalt. En länk till webbinariet kommer att skickas ut till deltagarna efter sista anmälningsdatum. Vi använder oss av Microsoft Teams. Du behöver inte ha programvaran för att delta, utan kan ansluta via webbläsaren.
Anmälan: senast 17 oktober 2023 (anmälan är bindande men kan överlåtas.)
Pris:
– Medlem i VA-guiden inom VA-planering*, kostnadsfritt
– Ej medlem i VA-planering: 1000 kr exkl. moms

 

Frågor om webbinariet: Elin Jansson, elin.jansson@vaguiden.se, 0583-406 74

 

*Medlemskap innebär att du har ett eget login till VA-guidens tjänster inom VA-planering. För frågor om medlemskap, kontakta Emmelie Lagemyr, emmelie.lagemyr@vaguiden.se

Anmälan

19 okt 2023, Erfarenheter från nödvattenplanering – webbinarium
Anmälan är bindande men kan överlåtas.
För- och efternamn
T.ex. VA-ingenjör, miljöinspektör, konsult
Är du intresserad av att gå med i VA-guiden? Markera vilka tjänster du är intresserad av så kontaktar vi dig.
Hos oss hittar du oberoende, heltäckande och tillförlitlig information som hjälper dig att hålla dig uppdaterad, öka din kunskap och ta del av andras erfarenheter och dokument.

Faktureringsuppgifter (endast för icke-medlemmar i VA-guiden inom VA-planering)

Bokningsvillkor
Skickar