12 mars, Stadsvandring följt av mingelkväll med Magdalena Forsberg

Infälld billd till höger med gatuvy från Sundsvall med fem personer som promenerar. Till höger i bilden en flygbild över Sundsvall i skymning och inklippt bild i förgrunden av skidskytt och föreläsare Magdalena Forsberg.

Vi smygstartar konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 2024 under tisdagen den 12 mars med stadsvandring följt av mingelkväll med bland annat Magdalena Forsberg. Vi hälsas välkommen till mingelkvällen av kommunfullmäktiges ordförande Arianne Sundman.

Du som har bokat sig till Vatten Avlopp Kretslopp 2024 är varmt välkommen till en upptakt i centrala Sundsvall. Observera att antalet platser är begränsade!

Program tisdagen den 12 mars


17.00-18.00 Stadsvandring. Samling vid statyn på stora torget i Sundsvall

18.00-20.00 Mingel och samtal i stadshuset. Vi bjuder på mingelmat!


 

Anmälan: Eventet är fullbokat!😊

 

Plats: samling vid statyn på stora torget i Sundsvall. Stadshuset ligger ca 40 meter från statyn.
(Vi börjar kl 17.00 så kom en stund innan).

Bagage: du kan lämna din packning i stadshuset för att slippa bära runt på den under vandringen.

Bussar: det går bussar från stan upp mot Hotell Södra Berget kl 19.30 och kl 20.00

 

Frågor: Maja Englund, tel 018-10 57 06, e-post: maja.englund@vaguiden.se
Arrangörer: VA-guiden, MSVA och Sundsvalls kommun


Stadsvandring i Stenstan

Följ med på en guidad vandring i en av de bäst bevarade stadskärnorna i Sverige från sent 1800-tal. Vi går i brandens fotspår där resultatet blev pampiga stenhus som alla bär sin speciella historia. Arkitektur och fakta blandas lättsamt med anekdoter och händelser kryddat med nutid och lite framtid.

Mingelkväll i stadshuset

Magdalena Forsberg. Porträttbild framifrån

Efter stadsvandringen är du varmt välkommen till mingel i Sundsvalls stadshus där vi hälsas välkommen av Arianne Sundman, ordförande i kommunfullmäktige. Passa på att mingla, träffa vänner och gör nya bekantskaper.

Under minglet deltar programledaren och före detta skidskytten Magdalena Forsberg som berättar och samtalar om fördelarna med Sundsvall och konsten att tro på sig själv.