13-14 mars, Vatten Avlopp Kretslopp 2024 i Sundsvall

Välkommen till konferensen Vatten Avlopp Kretslopp i Sundsvall 13–14 mars. Boka din plats på årets roligaste VA-konferens!

VA-guiden hälsar dig varmt välkommen till vattenstaden Sundsvall och konferensen Vatten Avlopp Kretslopp, den nationella mötesplatsen för yrkesverksamma i VA-branschen. Konferensen 2024 anordnas i samarbete med MittSverige Vatten & Avfall och Sundsvalls kommun.

Konferensprogrammet VAK 2024

VAK 2024 i Sundsvall bjuder på ett fantastiskt fint program, fullmatat med alltifrån den senaste forskningen, olika kommunexempel, frågepaneler med juridikfokus, aktuella nyheter från myndigheter, VA-podden LIVE och mycket mer. Missa inte heller alla spännande föredrag som våra samarbetspartners MittSverige Vatten & Avfall och Sundsvalls kommun, kommer att bjuda på. Du väljer i programmet mellan 45 olika föredrag och programpunkter, med fler än 50 föreläsare från över 30 olika organisationer.

Vi inleder dagarna med gemensamma föreläsningar, följt av parallella seminarier med olika VA-fokus. Programmet varvas också med temapromenader, mingel och roliga aktiviteter i utställningen.

Till sidan för konferensprogrammet

12 mars, Stadsvandring och mingel

För den som vill ha ännu mer VAK smygstartar konferensen redan 12 mars med stadsvandring i stenstaden i Sundsvall. Efter stadsvandringen bjuds deltagarna in till mingel på stadshuset och får möjlighet att lyssna till ett samtal om fördelarna med Sundsvall och konsten att tro på sig själv. I samtalet deltar bland annat programledaren och före detta skidskytten Magdalena Forsberg. Antalet platser är begränsade!

Läs mer Stadsvandring och mingel, 12 mars

Rabatt för medlemmar och annonsörer i VA-guiden

Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden 20 % rabatt på konferenspriset. Sista dag att boka sig till konferensen är 1 mars 2024.

Stor utställning med produkter och tjänster

Under VAK 2024 kan man besöka konferensens stora utställning med produkter och tjänster inom små avlopp och dagvatten och VA-planering. Bland utställarna hittar man alltifrån tillverkare, konsulter till olika branschexperter. Här kan du se alla bokade utställare.

Läs mer om Vatten Avlopp Kretslopp 2024