24 maj, en förmiddag om fosforfilter – webbinarium

VA-guiden välkomnar dig till ett webbinarium för att öka kunskapen om fosforfilter fredagen den 24 maj kl 9-12. Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden och avloppsguiden deltar till lägre avgift. Sista anmälningsdag 22 maj.

Förmiddagen bjuder på fem föredrag och ett panelsamtal för att öka kunskapen om fosforfilter. Framförallt vill vi uppmärksamma hanteringen av mättat filtermaterial. Förmiddagen tar upp regelverket kring avfallshanteringen och kretsloppspotentialen i filtermaterialen. Hur gör andra? Representanter från Roslagsvatten och Örebro berättar om hur de arbetar med frågan.

Klicka för större bild eller ladda ned inbjudan via länken nedan.

Förmiddagen passar dig som är miljöinspektör eller arbetar med kommunens renhållning. På utbildningen medverkar Avfall Sverige, Polonite Nordic, Avloppsguidens användarförening, Roslagsvatten och Örebro kommun.

Innehåll och program fm 24 maj (pdf)

Praktisk information

Datum: fredag 24 maj 2024
Tid: kl 09.00-12.00
Arrangör: VA-guiden
Plats: Digitalt. En länk till webbinariet kommer att skickas ut till deltagarna efter sista anmälningsdatum. Vi använder oss av Microsoft Teams. Du behöver inte ha programvaran för att delta, utan kan ansluta via webbläsaren.
Anmälan: senast 22 maj 2024
Pris:
– Medlem eller annonsör hos VA-guiden*, 1 500 kr exkl. moms.
– Ej medlem eller annonsör, 2 500 kr exkl. moms.

Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Frågor om webbinariet: Elin Jansson, [email protected], 0583-406 74 eller Björn Eriksson, [email protected], 018-10 57 00.

*Medlemskap innebär att du har ett eget login till VA-guidens tjänster inom små avlopp, VA-planering eller dagvatten. Annonsör innebär att ditt företag har annons på vaguiden.se eller avloppsguiden.se. För frågor om medlemskap och annonser, kontakta Emmelie Lagemyr, [email protected]

Anmälan

24 maj 2024, Fm om fosforfilter – webbinarium
Anmälan är bindande men kan överlåtas.
För- och efternamn
T.ex. VA-ingenjör, miljöinspektör, konsult
Är du intresserad av att gå med i VA-guiden? Markera vilka tjänster du är intresserad av så kontaktar vi dig.
Hos oss hittar du oberoende, heltäckande och tillförlitlig information som hjälper dig att hålla dig uppdaterad, öka din kunskap och ta del av andras erfarenheter och dokument.

Faktureringsuppgifter

Bokningsvillkor
Skickar