Information till utställare

Mycket i konferensen är sig likt men det digitala formatet är nytt. Jönköping är fortfarande samarbetskommun och vi utgår från tidigare planerat program med flera spännande och intressanta programpunkter men uppdaterar också med aktuella ämnen och nya infallsvinklar.

Bokningen av digital monter är stängd.

Utställningen kommer att bestå av följande delar

  1. Digital monter
  2. Rundtur i utställningen
  3. Digital Expo och utställarföredrag 25 mars

Missa inga nyheter från konferensen

Vi har märkt att en del spam-filter sorterar bort informationsutskicken. För att säkerställa att våra utskick hamnar i din ordinarie inkorg behöver du lägga till adressen info@vaguiden.se som betrodd. Läs mer

Alla utställare får även medverka i en särskild utställardag veckan efter VAK, torsdag den 25 mars. Det blir en halvdag där vi fokuserar på utställningen med utställarföredrag, guidade visningar i utställningen, möjlighet för besökarna att interagera och ställa frågor i chatten med mera. Expodagen ingår som en del i konferensen för alla VAK-deltagare men vi bjuder även in VA-guidens medlemmar inom små avlopp, dagvatten och VA-planering samt deltagare i Maskinentreprenörernas diplomutbildning om små avlopp.

Vi vill ta vara på er kunskap och erfarenhet via utställarföredrag. Föredragen kan handla om ny teknik och processer, utvärdering, provtagning, övervakning eller något annat som ni tror kan vara av intresse och kompetenshöjande för konferensens deltagare. Föredragen kommer att vara 10-15 min långa, och VA-guiden väljer ut ett antal föredrag med bra bredd och om ämnen som bedöms mest intressanta för deltagarna.

Utställarföredragen är en del av utställardagen, och kommer också vara tillgängliga tillsammans med övrigt material från konferensen och är tillgängligt fram till den 18 juni 2021.

Vi kommer att återkomma med mer detaljerad information framöver. Vill ni delta som föredragshållare i utställardagen eller vill veta mer om utställardagen, kontakta Ebba af Petersens: ebba.af.petersens@vaguiden.se, tel: 070-832 27 55.

I den digitala montern kan utställaren publicera texter, pdf:er, bilder och filmer. Utställaren kan själva ladda upp och redigera innehållet. Monterplatserna lyfts fram under konferensdagarna och tid avsätts i programmet för att besöka och interagera i utställningen. Givetvis kör vi tävlingen Årets monter även i år.

Detta kan visas i monterplatsen:

• Företagets logotyp
• Filmklipp/rörlig media (ni anger länk till filmen som bäddas in i montern)
• Företagsbeskrivning
• Länk till företagets hemsida
• Produktbeskrivningar
• Kontaktuppgifter
• Chattfunktion
• Ta en tur i utställningen – temapromenad

Det finns alltså möjlighet att lägga in företagsfilmer, tävlingar eller annat skoj samt nyttja kontaktytor och chatt med deltagare.

De digitala montrarna finns tillgängliga fram till den 18 juni 2021 tillsammans med konferensen i övrigt. Den digitala utställningen kommer att vara tillgängliga för alla intresserade. Det krävs alltså inte lösenord för att kunna besöka utställningen efter konferensen.

Guidad rundvisning, temapromenad, i utställningen ingår som vanligt som en del i konferensprogrammet men denna gång är den digital och förinspelad.

Varje utställare får 5 minuter på sig att presentera sitt företag och sina produkter, och locka till återbesök till montern.

  • Digital monter: 10 000 kr exkl. moms.
  • En deltagarplats till konferensens seminarier ingår.
    Utställare kan boka ytterligare deltagarplatser till konferensen för 2 000 kr exkl. moms per person. Vi återkommer med en länk till den bokningen i samband med bokning av monter.
Vatten Avlopp Kretslopp logotyp

PROGRAM FÖR UTSKRIFT

Samarbetspartners

Aktuellt

Konferensens nyhetsbrev

Följ oss

332GillarGilla
0FöljareFölj
153PrenumeranterPrenumerera