Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Det här event har passerat.

Juridiken kring dagvatten & praktisk tillämpning

19 november, 201920 november, 2019

Skräddarsydd kurs för dig som arbetar med fysisk planering eller inom en VA-organisation

Dagvattenhanteringen har fått allt större uppmärksamhet i samhällsplaneringen under senare år. Många gånger kan det upplevas som otydligt hur frågan ska hanteras, och vilken reglering som är möjlig och lämplig. Har du rätt processer och kunskap för att lösa planeringsfrågor och praktiska utmaningar? Arbetar du juridisk korrekt med frågeställningarna och vet du vem som har ansvar beroende på situation?

Oavsett om du arbetar med planering, utförande eller förvaltning blir dagvattenfrågan allt mer prioriterad. Du måste både navigera i ett snårigt juridiskt landskap och ha god praktisk kunskap.

Kursen tar därför ett helhetsgrepp kring dagvatten och riktar sig till dig som arbetar med fysisk planering eller inom en VA-organisation och vill förstärka din juridiska kompetens och samtidigt utveckla din praktiska kunskap. Teori förankras med exempel på hur andra agerat i olika frågor. Föreläsningar varvas med diskussion och gruppövningar och du får med dig både metoder och arbetssätt du kan applicera direkt i ditt arbete.

Detaljer

Börjar:
19 november, 2019
Slutar:
20 november, 2019
Evenemang kategori:
Webbplats:
https://www.teknologiskinstitut.se/dagvatten/k277

Plats

Stockholm
Stockholm, Sverige