VA-guidens nyhetsbrev

Som medlem hos VA-guiden får du regelbundna utskick i form av e-post. Vi har tre sorters utskick:

  • Medlemsbrev om små avlopp, dagvatten och VA-planering
  • VA-guidens nyhetsbrev
  • Nyhetsbrev om konferensen Vatten Avlopp Kretslopp

Medlemsbrev

Medlemsbreven är en del av vår medlemstjänst. Vi uppdaterar dig om aktuella inlägg och händelser. Vi skickar ett om små avlopp, ett om dagvatten och ett om VA-planering. För att kunna ta del av nyheterna som medlemsbreven tipsar om behöver du ha login. Om du är medlem men inte får medlemsbreven vill vi att du kontaktar oss! Hör av dig till Emmelie Lagemyr, medlemsansvarig.

VA-guidens nyhetsbrev

Vi tipsar om våra utbildningar och andra evenemang samt nyheter på vaguiden.se som inte kräver lösenord. Dessa brev skickas inte lika ofta som medlemsbreven.

Prenumerera på VA-guidens nyhetsbrev

Nyhetsbrev om Vatten Avlopp Kretslopp

Konferensen Vatten Avlopp Kretslopp, VAK, är en årlig mötesplats för alla som arbetar med små avlopp, dagvatten och VA-planering. Vi gör återkommande utskick inför och efter konferensen.

Prenumerera på nyhetsbreven om Vatten Avlopp Kretslopp

När du registrerat dig som prenumerant, lägg till adressen [email protected] som betrodd i ditt mejlprogram, för att vara säker på att breven når fram. Så här gör du det

Vatten Avlopp Kretslopp 2025 i Uppsala

Förberedelserna för VAK 2025 pågår för fullt. Skriv gärna in datumen 12-13 mars 2025 i din kalender för en konferens i Uppsala, lärdomens stad. Monterbokningen öppnar i slutet av september och program & deltagarbokning släpps i början av december

Hoppas vi ses i Uppsala!

Tre goda skäl att bli medlem

  1. Bra omvärldsbevakning.
  2. Stort dokumentbibliotek.
  3. Givande erfarenhetsutbyte.