VA-guidens nyhetsbrev

Som medlem hos VA-guiden får du regelbundna utskick i form av e-post. Vi har tre sorters utskick:

  • Medlemsbrev om små avlopp, dagvatten och VA-planering
  • VA-guidens nyhetsbrev
  • Nyhetsbrev om konferensen Vatten Avlopp Kretslopp

Medlemsbrev

Medlemsbreven är en del av vår medlemstjänst. Vi uppdaterar dig om aktuella inlägg och händelser. Vi skickar ett om små avlopp, ett om dagvatten och ett om VA-planering. För att kunna ta del av nyheterna som medlemsbreven tipsar om behöver du ha login. Om du är medlem men inte får medlemsbreven vill vi att du kontaktar oss! Hör av dig till Emmelie Lagemyr, medlemsansvarig.

VA-guidens nyhetsbrev

Vi tipsar om våra utbildningar och andra evenemang samt nyheter på vaguiden.se som inte kräver lösenord. Dessa brev skickas inte lika ofta som medlemsbreven.

Prenumerera på VA-guidens nyhetsbrev

Nyhetsbrev om Vatten Avlopp Kretslopp

Konferensen Vatten Avlopp Kretslopp, VAK, är en årlig mötesplats för alla som arbetar med små avlopp, dagvatten och VA-planering. Vi gör återkommande utskick inför och efter konferensen.

Prenumerera på nyhetsbreven om Vatten Avlopp Kretslopp

När du registrerat dig som prenumerant, lägg till adressen info@vaguiden.se som betrodd i ditt mejlprogram, för att vara säker på att breven når fram. Så här gör du det

Genom att registrera dig godkänner du vår behandling av dina personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken som finns med i varje e-postutskick. Personuppgifter som lämnas i samband med prenumeration av vårt nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant. När du avanmäler dig så tar vi bort dina personuppgifter.

Vatten Avlopp Kretslopp 17-18 mars 2021 i digitalt format

Varmt välkommen till ett digitalt Vatten Avlopp Kretslopp 2021!

Datumen är desamma,

17-18 mars men du deltar via webben, från den digitala arbetsplats som passar dig bäst.

Mer information på www.vattenavloppkretslopp.se

Välkommen till Digitalt VAK 2021!

Tre goda skäl att bli medlem

  1. Bra omvärldsbevakning.
  2. Stort dokumentbibliotek.
  3. Givande erfarenhetsutbyte.

”VA-guiden är MYCKET användbar när man behöver söka information, funderar över något, letar efter bra exempel m.m. Det är verkligen värt att alltid leta här först innan man slänger sig ut i datavärlden för att Googla efter sådant som redan är sammanställt på vaguiden.se. ”
Jesper Johansson Keskitalo
Borlänge Energi

Följ oss

331GillarGilla
0FöljareFölj
153PrenumeranterPrenumerera