VA-guidens nyhetsbrev

Som medlem hos VA-guiden får du regelbundna utskick i form av e-post. Vi har två varianter, medlemsnytt och ett stort nyhetsbrev.

Medlemsnytt

Dessa utskick riktar sig till dig som är medlem i VA-guiden ca en gång per månad. Vi uppdaterar dig om aktuella inlägg och händelser utifrån respektive område.

  • Medlemmar inom små avlopp (f.d. Avloppsguiden) får utskick om små avlopp.
  • Medlemmar inom dagvatten ( f.d. Dagvattenguiden) får utskick om dagvatten.
  • Medlemmar inom va-planering (f.d. VA-planeringsguiden) får utskick om VA-planering.

Om du nyttjar flera guider får du alltså olika medlemsbrev. För att kunna ta del av inläggen som medlemsbreven tipsar om behöver du ha login. Medlemsbreven är en del i vår medlemstjänst.

Om du är medlem men inte får utskicken till medlemmarna vill vi att du kontaktar oss!
Hör av dig till Emmelie Lagemyr, medlemsansvarig.

Nyhetsbrev

Dessa brev skickas inte lika ofta som Medlemsnytt. Nyhetsbreven är öppna, och alla kan anmäla sig till det. I nyhetsbreven tipsar vi dig om nyheter på VA-guiden.se (som inte kräver login), våra utbildningar och andra evenemang.

Du behöver bara fylla i din e-postadress och om du vill namn så skickar vi nyhetsbreven till dig. Genom att registrera dig godkänner du vår behandling av dina personuppgifter, läs mer i vår integritetspolicy.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken som finns med i varje e-postutskick. Personuppgifter som lämnas i samband med prenumeration av vårt nyhetsbrev sparas bara så länge som du är prenumerant. När du avanmäler dig så tar vi bort dina personuppgifter.

Prenumerera på:

VA-guidens nyhetsbrev

När du registrerat dig som prenumerant, lägg till adressen info@vaguiden.se som betrodd i ditt mejlprogram, för att vara säker på att breven når fram. Såhär gör du det