Vinnaren av årets monter under Vatten Avlopp Kretslopp utsedd

Under Vatten Avlopp Kretslopp får deltagarna möjlighet att rösta på den utställare och monter som de anser ha gett dem mest under konferensen. Nu är vinnaren av årets monter utsedd.

Patrik Engvall, marknadskoordinator vid FANN VA-teknik.

En viktig del av Vatten Avlopp Kretslopp är vår utställning med företag och andra aktörer från VA-branschen som förevisar senast nytt för konferensens deltagare. På grund av rådande pandemi blev konferensen digital och så även utställningen.

Totalt 16 företag deltog i den digitala utställningen där deltagarna bland annat erbjöds möjlighet att chatta med utställarna, gå en virtuell rundvandring i utställning och delta i en tipspromenad.

FANN VA-teknik vinner priset som årets monter

Under varje år ges även deltagarna möjlighet att rösta fram vilken utställare som de anser ha gett dem mest under konferensen och därmed vinner pris som årets monter. I år går priset till FANN VA-teknik. Patrick Engvall, marknadskoordinator vid Fann är mycket glad över utnämningen:

”Wow! Det känns riktigt kul att vi på FANN vann och det är verkligen sporrande inför kommande mässor. Det här var den första digitala mässan vi varit med på, så det känns extra kul att vi lyckades nå ut med vårt budskap på ett trevligt sätt. Stort tack!”

Vinnaren av årets monter erbjuds en kostnadsfri utställarplats under nästa års konferens.

VA-guiden säger stort grattis till FANN VA-teknik!