VAK i Sundsvall 13–14 mars 2024

2023 års konferens i Helsingborg är summerad och vi tackar Helsingborg för denna gång. Vi blickar nu framåt och säger hej till Sundsvall och Vatten Avlopp Kretslopp 2024.

Den 13-14 mars 2024 är bokad för VAK 2024 i Sundsvall. Konferensen kommer att hållas på Hotell Södra Berget, tillsammans med våra samarbetspartners MittSverige Vatten & Avfall (MSVA) och Sundsvalls kommun.

Hotell och konferensanläggningen

Hotell Södra Berget är den vackra hotell- och konferensanläggningen placerad 240 meter över havet på Södra Stadsberget, ca 3 km från Sundsvalls centrum. Förutom den trevliga anläggningen med eget SPA, fantastiska restauranger, nöjesanläggningen Strike club så finns både skidspår och slalombacke runt husknuten. Hotellet bjuder på en spektakulär, milsvid utsikt över Sundsvalls dalgång i väster och hela vägen ut till havet i öster.

Till hotell- och konferensanläggningen (öppnas i ny flik)

Konferensarbetet pågår för fullt

Arbetet för 2024 års VAK pågår för fullt och vi håller på att finslipa upplägg och struktur för konferensen. Som vanligt kommer vår uppskattade utställning med små avlopps- och dagvattenprodukter och tjänster  finnas med. Har du idéer till utställningen eller tips på programpunkter till 2024 års VAK får ni gärna höra av er till oss, [email protected]

Mer information om konferensen 2024 kommer presenteras längre fram.

Hoppas vi ses i Sundsvall!