Fina lokaler för utställning och konferens till VAK 2024

Den 13-14 mars har vi förmånen att återigen välkomna VA-branschen till den årliga konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 2024. Vi håller till på Hotell Södra Berget i Sundsvall och bjuder redan nu på en rundtur i de trevliga lokalerna med milsvid utsikt.

Välkommen till konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 2024 i Sundsvall. I Hotell Södra Bergets tjusiga lokaler får du kristallkronor i taket, trevliga föreläsningssalar och milsvid utsikt åt alla väderstreck. Hotellet har en fin spa-anläggning och olika restauranger. Spel- och bowlinghallen Strike Club sitter ihop med hotellets lokaler. Dessutom ligger slalombacke och längdskidspår runt knuten.

Spännande konferens och utställningslokaler med kristallkronor

I konferensen får du som vanligt spännande föreläsningar och intressanta seminarier från VA-området varvat med fina möjligheter för diskussion, nätverkande och erfarenhetsutbyte. I konferensens uppskattade utställning visar VA-branschen upp det senaste inom produkter och tjänster för små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Utställningen har i år 46 monterplatser, alla samlade i en och samma lokal, Galaxen 1. Bokningen av monterplatser kommer att öppna i slutet av september. I videoklippet får du en rundvandring i konferensanläggningen och de fantastiska lokalerna. Det blir en försmak av vad som väntar i mars.

Ta del av filmen från utställningslokalerna via spelaren ovan.

Mer om boendealternativ och hitta till Hotell Södra Berget

Varmt välkomna till VAK 2024!