FANN VA-Teknik blev årets monter igen på VAK!

Det glada gänget från FANN VA-Teknik som fick utmärkelsen Årets monter 2024. Från vänster: Björn Eriksson moderator VA-guiden, Christer Gustavsson från FANN, Maja Englund moderator VA-guiden, Rikard Andskär, VD på FANN och Christian Lamm från FANN.

FANN VA-Teknik fick flest röster i år igen och vann priset som årets monter på Vatten Avlopp Kretslopp 2024 i Sundsvall.

Under konferensen VAK 2024 hade konferensdeltagarna möjlighet att rösta på det utställarföretag med monter som har gett dem mest under konferensen. Priset för årets monter delas ut under konferensmiddagen och FANN VA-Teknik blev årets monter 2024 igen. Ett glatt konstaterande från vinnarföretaget  FANN som både var stolta och glada.

”FANN vill helt enkelt tacka för en fantastisk bra konferens och ett stort tack för att vi vann årets monter. Vi är givetvis oerhört tacksamma att återigen mottaga priset för årets monter. Det gör att en redan bra mässa blir lite extra rolig.

Vi har haft en mängd intressanta och givande samtal i montern, och detta är ett tecken på att vi kunnat ge något tillbaka”

Priset för årets monter gick till FANN VA-teknik för andra året i rad sedan VAK-konferensen blev fysisk efter pandemin och deltagarna var nöjda med både personal och att frågorna adresseras på ett enkelt och roligt sätt i företagets monter. Några av konferensens röster:

”Trevlig personal och har insett att bajs ÄR kul!”

”Kläm och känn på produkter och kunnig personal”

Priset förutom det hedersdiplom som delas ut till företaget är också att pristagaren får välja monter först till nästa års utställning och konferens.

VA-guiden säger återigen stort grattis till FANN VA-Teknik för utmärkelsen Årets monter!