• Om oss
  • Produkter och tjänster
  • Kontaktuppgifter
<
>

Välkommen till ecoloops digitala monter!

Vatten, material och energi är grundläggande i vår byggda miljö. Ecoloop driver utvecklingsprocesser, från strategi till etablerad praxis, i syfte att förbättra hanteringen av dessa nyckelresurser. Ecoloop erbjuder strategisk rådgivning och utveckling i gränssnittet mellan forskning och praktik sedan mer än tio år. Vi bidrar till framtida förvaltning och teknik för småskaliga avloppsrening, hållbart vattenbruk, utnyttjande av avfall och förorenade sediment, utgrävd sten och mark, vatten och näringsämnen.

Vi är experter inom bl a VA-planering, små avlopp och enskilt dricksvatten.

 

produktbild
Stöd i projektutveckling
Har ni en projektidé ni vill ta vidare?

Vi utbildar kommuner i hur man kan driva och utvecklar sitt utvecklingsarbete.

Läs mer
produktbild
Experter, föreläsare och moderator

Vi är experter, håller utbildningar och föreläser inom bl a VA, små avlopp, enskilt dricksvatten, VA-planering, reningstekniker. Vi blir också anlitade att moderera olika seminarier.

Läs mer
produktbild
Konsultuppdrag inom VA

Vi blir anlitade för olika uppdrag inom vatten och avloppsområdet, från att göra utredningar till process- och projektledning.

Läs mer
produktbild
Vi hjälper kommuner söka externa medel
Är ni i begrepp att söka externa medel?

Vi är duktiga på att hjälpa kommuner att söka olika externa medel som, LOVA, Länsstyrelsen dricksvattenpengar och Vinnova.

Läs mer
Denna chatt är endast synlig för dig, representanter för montern samt VA-guiden (i egenskap av administratör). När du får svar får du dessutom ett meddelande på din e-post.

När du använder chatten godkänner du att representanter för montern samt VA-guiden får tillgång till ditt namn och e-postadress som är kopplat till dina inloggningsuppgifter. Detta behövs för att kunna administrera chatten. Observera även att det kan dröja en stund innan du får svar.

ecoloop AB ecoloop AB
kontaktbild
Stefan Engblom
Konsult, vatten och avlopp
kontaktbild
Helfrid Schulte-Herbrüggen
Konsult vatten, drickssvatten
kontaktbild
Marie Albinsson
Konsult, avlopp, VA-planering
kontaktbild
Mats Johansson
Konsult, avlopp, VA-planering
kontaktbild
Fredrick Regnell
Konsult, mikroplaster
Kontakta oss
Boka möte