• Om oss
  • Produkter och tjänster
  • Kontaktuppgifter
<
>

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Våra uppdrag handlar om allt från förstudier, utredningar och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Tillsammans samverkar Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energisystem, geografisk IT, industri samt strategi och analys.

Vatten & miljö
Det är ofrånkomligt att den moderna staden påverkar miljön, men de skadliga effekterna kan minimeras. Swecos experter inom vatten och miljö arbetar med att minska farliga utsläpp, återvinna avfall och säkerställa tillgång till rent vatten. Vi erbjuder även lösningar som minskar klimatpåverkan och som anpassar samhället till ett förändrat klimat.

Swecos svar på fyra frågor

produktbild

Exempel på tjänster: Vatten- och avloppsteknik, Avfallsteknik och sanering, Miljöutredning och Vattenresursplanering

Vårt erbjudande!
produktbild

Tillsammans med Region Gotland har Sweco tagit fram en VA-plan för hela ön.

Referensblad
Denna chatt är endast synlig för dig, representanter för montern samt VA-guiden (i egenskap av administratör). När du får svar får du dessutom ett meddelande på din e-post.

När du använder chatten godkänner du att representanter för montern samt VA-guiden får tillgång till ditt namn och e-postadress som är kopplat till dina inloggningsuppgifter. Detta behövs för att kunna administrera chatten. Observera även att det kan dröja en stund innan du får svar.

Kontakta oss
Boka möte