• Om oss
  • Produkter och tjänster
  • Kontaktuppgifter
<
>

Topas Vatten – en komplett systemleverantör av avloppslösningar från ett hushåll upp till mindre samhällen

Topas Vatten har en teknisk organisation som är anpassad för att ta ett helhetsgrepp kring infrastruktur av avlopp för mindre samhällen. Vi erbjuder lösningar som vi tar ansvar för efter fullgjord leverans i riktiga driftförhållanden. Topas projekterar avloppsnät och reningsverk för att fungera på bästa sätt under verkliga förhållanden. Verksamheten baserar sig på kompetens och utvalda komponenter.

Egen drift- och supportorganisation

Vi utgår från att våra kunder inte är experter på att underhålla en processanläggning, utan erbjuder sedan 2003 drifttjänster. Detta innebär att fastighetsägaren får stöd som kompetensmässigt motsvarar driften av en kommunal anläggning. Med vårt driftavtal tar vi ansvar för anläggningen gentemot myndigheter.

Lösningar för olika behov

Våra avloppsreningsverk är av högsta klass med inbyggt självrenande sandfilter och med tilläggslösningar för fastigheter med högt ställda krav på rening och besvärliga förutsättningar eller markförhållanden.

Genomtänkt, seriöst och kundvänligt

Följ länken nedan för att höra vad entreprenörer och kunder tycker om våra produkter och tjänster.

Läs mer här!

produktbild
Topas BDT
Kompakta reningsverk för Bad-, Disk- och Tvättvatten

Topas BDT är reningsverk avsedda för att rena avloppsvatten från BDT-avlopp. Finns som lågbyggd version (endast 1300mm!) eller högbyggd som är uppgraderingsbar till att rena även WC-vatten.

Läs mer
produktbild
Topas Vatten
Systemleverantör och systemintegratör

På länken nedan kan du läsa mer om våra roller i större projekt.

Läs mer
produktbild
Topas Plus
Minireningsverk

Ett av de i särklass mest respekterade minireningsverket i branschen – för enskilda hushåll upp till mindre samhällen.

Läs mer
produktbild
2020
Leveranser till kommunala VA-huvudmän

Tryck på länken för kort information om några leveranser under 2020.

Läs mer
Denna chatt är endast synlig för dig, representanter för montern samt VA-guiden (i egenskap av administratör). När du får svar får du dessutom ett meddelande på din e-post.

När du använder chatten godkänner du att representanter för montern samt VA-guiden får tillgång till ditt namn och e-postadress som är kopplat till dina inloggningsuppgifter. Detta behövs för att kunna administrera chatten. Observera även att det kan dröja en stund innan du får svar.

Kontakta oss
Boka möte