P110 finns nu för nedladdning

  p110_del_1P110, ”Avledning av dag-, drän, och spillvatten – Funktionskrav, hydraulisk dimensionering och utformning av allmänna avloppssystem” del 1 finns nu som pdf-version att ladda ner från branschorganisationen Svensk vattens hemsida.

  Del 1 innehåller ”Policy och funktionskrav för samhällens avvattning”. Den fullständiga och tryckta versionen till P110, dvs Del 1 och Del 2 ”Hydraulisk dimensionering” beräknas bli tillgänglig för beställning från Svenskt vattens Vattenbokhandel under v 9.

  Läs mer om ändringarna i p110 (för medlemmar)

  Svenskt vatten kommer ha en seminarieturné med fokus på P110 del 2 med stopp i

  • Stockholm 13 april,
  • Göteborg 26 april,
  • Hässleholm 27 april och
  • Umeå 17 maj.

  Målgruppen för seminariet är utredare och projektörer av allmänna VA-ledningsnät samt beställare av dessa tjänster