Ny funktion i biblioteket!

Nu har vi förbättrat sökfunktionen i Dagvattenguidens bibliotek! Använd en eller flera nyckelord i sökrutan för att få fram en rapport, informationsmaterial eller dokument. Till höger om sökrutan är finns nu en kategoriväljare. ”Alla kategorier” är förvalt men man kan välja att bara söka inom en viss kategori, som ”dimensionering” eller ”effekter av klimatförändringar”, eller bland flera kategorier (håll in Ctrl/⌘ för att välja flera kategorier).

DG_biblioteket

Totalt har Dagvattenguidens bibliotek nära 500 dokument praktiskt sorterade under 19 kategorier. Du kan även se fem utvalda dokument som vi tycker är extra intressanta eller viktiga att ta del av, samt de fem färskaste dokumenten i biblioteket. För att börja söka, klicka dig vidare till Dagvattenguidens Biblioteket (för medlemmar).