Marie Strand ny redaktör för va-planering

Vi hälsar en ”ny” Marie välkommen som redaktör på VA-guiden. Marie Strand ersätter Marie Albinsson som varit redaktör för va-planeringssidorna den senaste tiden. Marie Strand har 15 års erfarenhet av frågor rörande små avlopp och va-planering på kommunal nivå. Marie har bl.a. arbetat i Gävle, Uppsala, Tierp och nu senast i Sigtuna kommun. Fokus har hela tiden varit på små avlopp med olika samordningsroller för kommunernas va-planeringsarbete.

-Jag ser verkligen fram emot att arbeta på VA-guiden och alla kompetenta medarbetare. Jag har varit flitig användare av VA-guidens tjänster genom åren och nu får jag chansen att jobba bakom kulisserna, så otroligt kul! Det är i en mycket spännande period för VA-guiden som jag kommer in i, både med lanseringen av de nya medlemssidorna för va-planering och dagvatten men även arbetet med VAK 2018. VAK som jag för övrigt varit med på som medarrangör när konferensen var i Uppsala 2011 och 2012, säger Marie Strand.