Nya ansikten på Svenskt Vatten

Anna Norström, ny utvecklingsledare på Svenskt vatten från och med 1:a november.

Efter omorganisationer och uppsägningar under hösten 2017 har det anställts flera nya medarbetare på branschorganisationen Svenskt Vatten. Det senaste tillskottet som ny utvecklingsledare istället för Daniel Hellström blir Anna Norström, vice vd och seniorkonsult på Ecoloop. Anna har mångårig erfarenhet av vatten-, avlopps- och hållbarhetsfrågor och har även varit delaktig i VA-guidens arbete, bl.a. i konferensen Vatten Avlopp Kretslopp. Vi önskar Anna varmt lycka till i hennes nya roll.

Sedan tidigare är det också känt att ny vd för Svenskt Vatten blir Pär Dalheim som idag är direktör för förvaltningen Stöd, fritid och entreprenad i Västerås stad. Både Anna Norström och Pär Dalheim tillträder sina tjänster 1:a november. Läs längre artiklar på Svenskt vattens hemsida:

Anna Norström ny utvecklingsledare

Ny VD för Svenskt Vatten