Dagvattenlistan startar 21 januari

Intresset för ett dagvattenforum bland VA-guidens medlemmar har varit stort. Vi väljer därför att starta upp Dagvattenlistan den 21 januari.

Dagvattenlistan riktar sig till dig som är medlem i VA-guiden inom dagvatten och arbetar inom VA-organisation, kommun eller annan myndighet. Här kan man ställa frågor, utbyta erfarenheter och diskutera ämnen kopplade till dagvatten.

Ett stort antal medlemmar har anmält sitt intresse för att diskutera dagvattenfrågor i ett mailforum och vi har därför beslutat att starta upp Dagvattenlistan och under våren 2021 utvärdera hur användningen ser ut. Lanseringsdatum är 21 januari men passa gärna på att redan nu klura på ett ämne eller en fråga att ta upp för diskussion. Är du kanske nyfiken på hur andra aktörer tänker kring dagvattenjuridik eller vill ta reda på erfarenheter av en viss produkt?

Du som redan anmält intresse att vara med kommer få ett mail med mer information i samband med lanseringen. Vill du anmäla dig till Dagvattenlistan eller vill veta mer om forumets upplägg? Läs mer här!