Rösta på årets digitala monter under Vatten Avlopp Kretslopp 2021

Rösta på din favoritmonter under Vatten Avlopp Kretslopp och var med och tävla om en deltagarplats på 2022 års konferens!

Under varje år riktar vi extra ljus på VAK-konferensens utställning genom tävlingen Årets monter. Tävlingen innebär att du som deltagare får möjlighet att rösta på den monter som du tycker har gett dig mest under konferensen. Den utställare som får flest röster erbjuds i sin tur en gratis utställarplats under VAK 2022.

Omröstningen stänger kl. 10.45 den 25 mars. Vinnaren av årets monter meddelas samma dag under den digitala Expon.

Varför ska du rösta?

Genom att rösta på årets monter visar du inte bara uppskattning till en utställare som gett det där lilla extra för din konferensupplevelse, utan du deltar själv i en tävling. Skriv en motivering om din favoritmonter så är du med och tävlar om en kostnadsfri deltagarplats på VAK 2022. Det går självklart även bra att enbart att kryssa i din favoritmonter utan att lämna en motivering om du skulle vilja det.

Obs! För att kunna hantera dina svar, behöver vi lagra uppgifter som du lämnat, varav en del är personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i VA-guidens integritetspolicy i sin helhet här.

Omröstningen har avslutats!