Besök oss i vår monter på VA-mässan 29-31 mars

Ska du på VA-mässan på Elmia i Jönköping den 29-31 mars? Kom gärna och besök oss i vår monter, B07:02 på mässan. Du träffar våra redaktörer och utbildningssamordnare som berättar mer om VA-guidens verksamhet.

Besök vår monter

Deltar du på VA-mässan i Jönköping är du hjärtligt välkommen att besöka oss i vår monter (B07:02). Vi berättar mer om vår verksamhet och om hur vi kan hjälpa dig vidare med dina VA-frågor inom små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Delar du med dig av vilken som är din största VA-utmaning i din vardag, kan du även delta i utlottningen av våra fina VA-guiden paraplyn.

VA-guidens seminarium på VA-mässan

Missa inte heller vårt seminarium onsdag 30 mars kl 11.15, Vattenbesparande åtgärder – viktiga investeringar nu för framtiden. Du lär dig mer om hur ny teknik och kommunikation kan vara effektiva verktyg för vattenbesparing. Erfarenheter från bland annat tre olika projekt kopplat till vattenbesparing presenteras. Seminariet är en del i VA-mässans större seminarieprogram.

Seminarium: Vattenbesparande åtgärder – viktiga investeringar nu för framtiden
Tid: Onsdag 30 mars kl 11.15–12.15
Plats: VA-mässan på Elmia, seminariesal i mässan
Anmälan: ASnmälan är stängd!

Vi ses i monter B07:02!