Inbjudan EeVa-träff: 2 februari Norrtälje kommuns arbete med tillståndsplikt/anmälningsplikt

Erfarenhetsnätverket för Enskilt dricksvatten (EeVa) bjuder in till en digital träff den 2 februari kl 09.30 – 10.30. Bland annat kommer Norrtälje kommun att presentera sitt arbete med tillståndsplikt/anmälningsplikt för enskilda brunnar.

Filippa Nordenblad och Malin Olofsson från Norrtälje kommun kommer att hålla en presentation. Passa på att nätverka med andra kommuner, lyft dina egna frågor för diskussion och ta del av andras erfarenheter.

Målgruppen för webbinariet är kommuntjänstepersoner från miljö och hälsa, bygglov planavdelningen, översiktsplanering och VA-huvudmän.


Tid: Torsdag 2 februari kl 09.30 – 10.30
Pris: Kostnadsfritt
Vill du vara med? Anmäl dig till Helfrid Schulte-Herbrüggen: [email protected]


Läs mer om EeVa-nätverket på Ecoloops hemsida