VAK 2024 – Bokningen av monterplatser öppnar i september

Planeringen för 2024 års konferens är i full gång. Till VAK 2024 landar vi i Sundsvall och trevliga Hotell Södra Berget den 13-14 mars. Bokningen av monterplatser i konferensens VA-utställning öppnar i slutet av september.

Till konferensen 2024 i Sundsvall kommer vår uppskattade utställning med små avlopps- och dagvattenprodukter och tjänster att återfinnas i en och samma trevliga lokal, guldkantad med kristallkronor i taket. I slutet av september öppnar vi upp bokningen för monterplatser i 2024-års konferens.

Vi planerar som vanligt för flera olika aktiviteter i utställningen som bland annat temapromenader, årets monter, quiz med roliga tävlingar, fika och mycket mer.

Har du tips och idéer till vad som ska hända i utställningen redan nu får du gärna kontakta vår utställningsansvarige, [email protected]

Trevlig sommar önskar VAK-konferensen!