Vad vill du se på VAK 2025 i Uppsala?

Förberedelserna för VAK 2025 i Uppsala pågår för fullt. Var med och påverka innehållet i konferensen. Skicka gärna in dina tips och förslag på ämnen, frågor eller föreläsare som du vill se på VAK-scenen.

Den 12-13 mars 2025 är det återigen dags för konferensen Vatten Avlopp Kretslopp, den årliga mötesplatsen för tjänstemän, konsulter och branschexperter som vill uppdatera sig och få inspiration till arbetet med små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Fyll i formuläret med dina bästa tips!

Finns det något särskilt ämne, fråga eller föreläsare du tycker ska finnas med i programmet? Fyll gärna i dina tips i formuläret nedan. Du har möjlighet att lämna förslag fram till och med den 11:e oktober.

Utställningen med VA-produkter och tjänster

Har du även tankar och idéer på aktiviteter till vår utställning med produkter och tjänster inom små avlopp, dagvatten och VA-planering så får du gärna kontakta vår utställningsansvarige: [email protected]

Med vänlig hälsning från VA-guiden

 

Ämnen och frågor till VAK-program 2025