Nu är det dags att nominera kandidater till Avlopp & Kretsloppspriset!

Mälarenergi tog hem priset på Vatten Avlopp Kretslopp i Halmstad 2019. Foto: VA-guiden

Varje år delas Avlopp & Kretsloppspriset ut under konferensen Vatten Avlopp Kretslopp. Nominera din kandidat till 2020-års konferens i Jönköping. Senast sista december i år vill vi ha din nominering! Nomineringen ska innehålla följande:

  • Namn på kandidat(er)
  • Motivering. På vilket sätt har den nominerade bidragit till utveckling och nytänkande eller påskyndat införandet av miljö- och kretsloppsanpassade avloppssystem i Norden eller i länder med stort behov av förbättrad sanitet?
  • Bifoga gärna underlagsmaterial (eller länkar till), t ex tidningsartiklar, rapporter, intervjuer, referensobjekt eller annat material som styrker motiveringen och ger juryn mer information om kandidaten.

Skicka din nominering till Ebba af Petersens, sekreterare för Avlopp och Kretsloppspriset, [email protected],  tel 018-17 45 44. Sista dag för nominering: 31 december 2019.


Läs mer: Avlopp och Kretsloppspriset