Smygtitt på utställnings- och konferenslokalerna för VAK 2023

Nu är förberedelserna för VAK 2023 igång för fullt. Den 15-16 mars har vi glädjen att återigen få ha en fysisk utställning med VA-produkter och tjänster på konferensen. Är du nyfiken redan nu på utställnings- och konferenslokalerna? Här är en smygtitt från trevliga Clarion Hotel & Congress Sea U i Helsingborg.

Vatten Avlopp Kretslopp är en mötesplats där konceptet utställning och seminarium blandas och ger utrymme för interaktion, kunskapsutbyte och intressanta diskussioner. I konferensens utställning får branschen chansen att visa sitt breda utbud av produkter och tjänster inom små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Trevliga utställningslokaler fördelat på två våningsplan

Utställningen rymmer i år 37 monterplatser och är fördelad på två plan. Bokningen av monterplatser öppnar i slutet av september. Mer detaljerad information om utställningen och om hur du bokar monterplats kommer att komma. Du kan dock redan nu får en smygtitt över de trevliga utställningslokalerna i hotell- och konferensanläggningen Clarion Hotel & Congress Sea U.

Ta del av filmen från utställningslokalerna via spelaren ovan.

Välkommen till VAK 2023!