Enkät: om kommuners arbete med vattentjänstplaner

VA-guiden får många frågor om vattentjänstplaner. Hur gör andra kommuner i arbetet med att ta fram en vattentjänstplan? Hur långt har man kommit? Hinner alla att få färdigt en plan innan årsskiftet? Dela gärna med dig och svara på VA-guidens snabba enkät om hur arbetet går.

Vi på VA-guiden får vi många frågor om vattentjänstplaner. För att få en uppfattning om hur det går med arbetet att ta fram vattentjänstplanen och vilka utmaningar som finns har vi gjort en enkät med några snabba frågor till er ute i landet som arbetar med VA-planering.

Vi uppskattar om ni tar er tid att fylla i enkäten och dela era erfarenheter med andra. Det tar bara några minuter och det går att vara anonym. Vi kommer att publicera sammanställningen av svaren här på vaguiden.se

(Enkäten var öppen till och med 27 oktober 2023.)

Frågor om enkäten?

Har du frågor om enkäten? Kontakta redaktörerna inom VA-planering,
Marie Strand eller Jenny Franck på VA-guiden. Till kontaktsidan.